Назад
ТОП 12 кращих холодильників - Рейтинг 2017-2018

Навигация по разделу

Один з найдорожчих побутових приладів, який багато хто купує на довгі роки, якщо не на десятиліття. Тож не дивно, що до питання вибору холодильника всі намагаються підійти з максимальною відповідальністю. Про те, які параметри потрібно врахувати і на що звертати увагу, ми вже писали .

вибирати холодильник слід не тільки за зовнішнім виглядом, але і за характеристиками.

Тепер же ми пропонуємо ознайомитися з рейтингом холодильників 2021 року. Для вашої зручності ми виділили чотири категорій, в яких вибрали по три кращих холодильника для сімейного використання.

Система рейтингу

Проаналізувавши споживчі запити, ми виділили, що найчастіше люди купують холодильники наступних категорій :

  • Доступні холодильники з оптимальним співвідношенням ціна-якість;
  • Кращі холодильники системи No-Frost;
  • Кращі компактні холодильники для дому та Дачі;
  • Кращі холодильники Side-by-side;

Виходячи з цього ми і формували наш ТОП.

вибір холодильника залежить від ваших потреб.

При складанні рейтингу використовувалися ТЕХНІЧНІ характеристики, відео огляди, програми контролю якості та відгуки покупців.

Крім того, враховувалися порівняльні таблиці &8212; необхідно було включити в рейтинг найрізноманітніші моделі, щоб ви змогли знайти холодильник, що підходить під Ваш смак і запити. Приступимо?

Доступні холодильники з оптимальним співвідношенням ціна-якість

Багато хто хоче придбати якісну техніку за невелику суму. І це не дивно. Тому ми склали ТОП-3 недорогих холодильників з високим рівнем якості і відмінними технологічними характеристиками.

Зверніть увагу: більшість таких холодильників оснащені крапельної системою охолодження. Якщо вам пропонують холодильник за низьку ціну з системою НоуФрост, швидше за все, виробник заощадив на якості деталей.

Холодильник ATLANT ХМ 4010-022

зовні модель виглядає досить презентабельно.

ATLANT ХМ 4010-022 отримав у 2021 році звання &171;вибір покупців&187;. І це не дарма: при вартості в 14570 рублів він володіє високою надійністю і властивостями, якими можуть похвалитися тільки моделі в ціновому сегменті вище середнього.

Габарити його всього 60x63x161 сантиметрів, тому він ідеально підійде для невеликих кухонь, використання на дачі або в квартирі студії. При цьому місткість для такої крихти досить велика &8212; із загального обсягу в 283 літра, 168 припадає на холодильну камеру, а 115 &8212; на морозильник. Тому для любителів робити запаси місця цілком вистачить.

конфігурація полиць зручна і функціональна.

Дві камери, полки яких виготовлені з гігієнічно чистого скла, відрізняються хорошою місткістю і зручною конфігурацією полиць. Відгуки відзначають, що за рахунок простої форми, мити їх досить просто.

Система охолодження крапельна, розморожувати агрегат доведеться вручну. Втім, праці це викликати не повинно &8212; згідно відгуками проблем не виникає, якщо все робити згідно з інструкцією.

При відключеному живленні утримує холод до 17 годин, якщо відкривати двері не дуже часто. Морозилка досить потужна &8212; 4,5 кілограма продуктів заморожуються за добу. Морозильна камера охолоджується до -18 градусів.

З повним списком характеристик ви можете ознайомитися в доданому скріншоті (використані матеріали Яндекс.Маркет):

Найкорисніший, на наш погляд, відгук:

Холодильник BEKO RDSK 240M00 W

потужний і надійний агрегат для сім'ї.

Холодильник від Беко вартістю всього 13190 рублів підійде для невеликої сім'ї. Модель отримала п'ять зірок і безліч позитивних відгуків на численних сайтах, чим і заробила місце в нашому рейтингу.

Сам по собі досить компактний &8212; 54x60x145.8 см.тому на морозильну камеру в ньому доводиться не так вже й багато: всього 46 літрів з 223. З іншого боку, якщо у вас немає дачі або ви не звикли тримати в запасі заморозку, то його цілком вистачить. За рахунок цього виробник збільшив корисний об'єм холодильної камери &8212; 177 літрів.

Окремо потрібно відзначити обробку полиць: скляні поверхні покриті антибактеріальним напиленням, тому ви можете без побоювання класти туди продукти.

полиця над відсіками для овочів призначена для делікатних продуктів.

Крапельна система охолодження вимагає ручного розморожування, але за рахунок невеликих обсягів морозильної камери це не займе у вас багато часу. Потужність холодильника дозволяє за добу заморозити 4 кілограми продуктів. В автономному режимі холод зберігається до 16 годин.

З повним списком характеристик ви можете ознайомитися в доданому скріншоті (використані матеріали Яндекс.Маркет):

Найкорисніший, на наш погляд, відгук:

Холодильник Бірюса 120

Білоруське виробництво бентежить багатьох. Однак насправді марка вельми надійно зарекомендувала себе на російському ринку. Холодильник вартістю 12200 рублів &8212; один з фаворитів нашого рейтингу.

зручний і функціональний холодильник за доступні гроші.

Габарити його 48&215;60.5&215;165 см, місткість &8212; 205 літрів, з яких 80 припадає на морозилку, а 125 &8212; на холодильне відділення.

Полиці виготовлені з міцного пластику, який, згідно з відгуками, дуже міцний у догляді. Сам холодильник виглядає вельми стильно і акуратно, як відзначають багато, на вигляд він набагато дорожче своєї реальної ціни.

Як і у минулих моделей, система охолодження &8212; крапельна. Морозильна камера розморожується трохи довше, ніж можна було б очікувати при таких габаритах &8212; вам знадобиться приблизно півдня. Однак в іншому незручностей користування непомітно.

Збірка дуже якісна, працювати холодильник досить тихо, тому багато купують його для квартир студій.
дивує потужність моделі &8212; він здатний заморожувати до 7 кілограм продуктів на добу. При цьому холод при відключеному електриці холодильник утримує до 10 годин.

З повним списком характеристик ви можете ознайомитися в доданому скріншоті (використані матеріали Яндекс.Маркет):

 

Найкорисніший, на наш погляд, відгук:

 

Кращі холодильники системи No-Frost

З сучасної побутової техніки холодильники системи Ноу Фрост вважаються одними з найбільш зручних &8212; вони швидко розморожуються, практично не вимагаючи в цьому процесі участі господарів. Тож не дивно, що багато хто воліє купувати саме такі моделі. Отже, три кращих холодильника системи Ноу Фрост!

Рекомендуємо: Догляд за таким холодильником відніме у вас мінімум часу.

Холодильник BEKO RCNK 270K20 W

дуже стильна модель, яка підходить сучасним інтер'єрам.

Як завжди, почнемо з фаворита, який отримав звання &171;вибір покупців&187; &8212; холодильника марки Беко вартістю 16925 рублів.

Крім бюджетної ціни перш за все необхідно відзначити його приголомшливо низький рівень енергоспоживання класу а+ &8212; це дозволить вам значно заощадити на оплаті електричних рахунків.

Габарити холодильника &8212; 54x60x171 см, загальний обсяг &8212; 270 літрів. Зсередини холодильник оснащений скляними полицями, обробленими антибактеріальним покриттям &8212; особливість торгової марки.

зручний формат полиць дозволяє розмістити все необхідне.

Управління комбіноване, автомеханічне. Завдяки системі НоуФрост холодильник не вимагає розморожування, за винятком деяких випадків.

Зручний бонус &8212; датчик відкриття дверей. Таким чином, якщо ви довго не закриваєте двері, холодильник починає пищати, попереджаючи вас про що йде холоді.

З повним списком характеристик ви можете ознайомитися в доданому скріншоті (використані матеріали Яндекс.Маркет):

Найкорисніший, на наш погляд, відгук:

Холодильник Samsung RB - 30 J3200EF

стильний дисплей допоможе визначити температуру.

Наступний номінант нашого рейтингу обійдеться вам практично в два рази дорожче &8212; в середньому 30500 рублів. Однак і за якісними характеристиками він вище попередньої моделі.

Габарити &8212; 59.5&215;66.8&215;178 см, з урахуванням місткості цього цілком достатньо для середньої сім'ї. Остання становить в цілому 311 літрів, з яких 213 припадає на холодильник, а 98 &8212; на морозильну камеру.

Полиці виконані з ударостійкого скла, їх можна переважувати. Як, до речі і дверцята & 8212; дуже зручно для невеликих квартир, де нестандартно розташування дверей може бути набагато зручніше звичного.

конфігурація дозволяє поставити як широке блюдо, так і пляшки.

В режимі відключення електроенергії зберігає холод до 20 годин. При цьому за добу холодильник може заморожувати до 12 кілограмів продуктів.

До додаткових опцій відносяться суперзаморозка (шокова заморозка, яка дозволяє зберегти максимум вітамінів) і індикація температури (спеціальний дисплей показує температуру в холодильному і морозильному відділенні). Управління повністю електронне.

З повним списком характеристик ви можете ознайомитися в доданому скріншоті (використані матеріали Яндекс.Маркет):

Найкорисніший, на наш погляд, відгук:

Холодильник Indesit DF 4180 W

стильний монолітний корпус сподобається любителям хай-тека.

Рекордсмен за кількістю відгуків (106 на Яндекс.Маркеті) обійдеться вам в середньому в двадцять тисяч. За ці гроші Ви отримуєте надійний агрегат габаритами 60x64x185 см.Місткість холодильника &8212; 302 літра: 223 на холодильник, 75 &8212; на морозильну камеру. Враховуйте це, так як для великої родини такий розмір морозилки може виявитися відсутнім.
крім того, до мінусів ми відносимо клас енергоспоживання &8212; а, тоді як попередні дві моделі мають а+.

Холодильник витримує до 13 годин роботи без електрики. Потужність заморозки & 8212; всього 2 кілограми продуктів на добу. З іншого боку, ви завжди можете скористатися режимом шокової заморозки, щоб значно прискорити цей процес.
полиці виготовлені з ударостійкого скла. Двері переважують.

полиць багато, але через це простору для високих ємностей не вистачає &8212; одну краще витягнути.

За свої гроші &8212; вельми надійний, судячи з відгуків, агрегат без особливо навороченого функціоналу.

З повним списком характеристик ви можете ознайомитися в доданому скріншоті (використані матеріали Яндекс.Маркет):

Найкорисніший, на наш погляд, відгук:

Кращі компактні холодильники для дому та Дачі

Якщо ви живете в малогабаритній квартирі, знімаєте приміщення або шукаєте холодильник на дачу, наступний розділ &8212; для вас! Три кращих компактних холодильника, які не займуть багато місця і порадують Вас своєю надійністю.

Важливо розуміти : найчастіше такі холодильник відрізняються поганими звукоізолюючими властивостями, тому ставити їх в житлових кімнатах не рекомендується.

Холодильник Бірюса 50

цей малюк підійде для дачі як не можна краще.

Крихітний холодильник білоруського виробника &8212; найменший в нашому рейтингу вартістю всього 5300 Рублів в середньому. Його габарити & 8212; всього 47.2x45x49. 2 см, а вага &8212; 15 кілограм. Тому його сміливо можна рекомендувати навіть в крихітні кухні до чотирьох квадратних метрів. Ще один бонус для маленьких приміщень &8212; дверцята переважають на будь-яку сторону.

Однак при покупці будьте готові до того, що морозильна камера в холодильнику не передбачена. Тільки холодильне відділення об'ємом 45 літрів. Так що якщо ви не робите запасів в морозилці &8212; цей холодильник вам підійде.

Розморожування ручне, система охолодження & 8212; крапельна. У холодильнику Ви знайдете металеву полицю, два лотки і бічні відсіки для зберігання яєць, пляшок і соусів.

Радує рівень шуму &8212; він один з найнижчих для таких малогабаритних моделей.

Енергоспоживання класу А+ дозволить вам значно заощадити на електриці.

З повним списком характеристик ви можете ознайомитися в доданому скріншоті (використані матеріали Яндекс.Маркет):

Найкорисніший, на наш погляд, відгук:

Холодильник Hansa FM050.4

такий холодильник легко поставити скрізь.

Ця модель вартістю 5265 рублів не набагато більше &8212; всього 47&215;44.7&215;49.6 см.зате виробник зумів передбачити навіть морозилку. Правда невелику &8212; всього 5 літрів. В принципі, для того, щоб швидко охолодити напої або зберегти кілька порцій морозива досить, а більше від дачного холодильника і не потрібно. Обсяг холодильника & 8212; 41 літр. Розміщені в одному відсіку.

Управління електромеханічне, клас енергоспоживання & 8212; а+. Примітно, що холодильник відрізняється низьким рівнем шуму при досить потужній системі охолодження. Втім, це одна з характерних особливостей цієї марки.

Маленький, але зручний.

Система охолодження &8212; крапельна, тому морозилку доведеться розморожувати вручну. При таких габаритах це займе не більше години.

Полиці скляні, оброблені антибактеріальним покриттям &8212; теж рідкість для недорогих компактних моделей.

З повним списком характеристик ви можете ознайомитися в доданому скріншоті (використані матеріали Яндекс.Маркет):

Найкорисніший, на наш погляд, відгук:

Холодильник Bravo XR-50

дуже акуратний і компактний вигляд.

&171;велетень&187; нашого рейтингу кращих компактних холодильників &8212; ця модель від Браво. Не дивно, адже її габарити & 8212; цілих 45x47x50 сантиметрів!

Виробник передбачив невелику морозильну камеру на три літри. Не сказати, що це занадто багато, але в цілому для охолодження невеликої кількості продуктів може бути достатньо. Ємність холодильної камери досить значна &8212; 44 літра.

Дві металеві полиці, кілька різноманітних відсіків для різних продуктів. В цілому, як відзначають відгуки, модель досить зручна і надійна.

зручний і функціональний.

Єдине, через рівень шуму, який характеризують як &171;вище середнього&187;, такий холодильник не варто ставити в житловій кімнаті. Але це і не потрібно: при його габаритах ви без праці розмістіть прилад навіть на самій маленькій кухні або в коридорі.
клас енергоспоживання найекономічніший &8212; а+. Управління електромеханічне, як відзначають, зручне і надійне. В цілому холодильник сміливо можна рекомендувати як для домашнього використання, так і для установки на дачі.

З повним списком характеристик ви можете ознайомитися в доданому скріншоті (використані матеріали Яндекс.Маркет):

Найкорисніший, на наш погляд, відгук:

Кращі холодильники Side-by-side

Холодильники формату Сайд-бай-сайд &8212; справжні гіганти холодильної техніки. Це досить масштабні агрегати з двома дверцятами, за однією з яких знаходиться холодильна камера, а за іншою &8212; відповідних розмірів морозильник.

Такі прилади відмінно підійдуть для великих сімей або тих, хто не мислить життя без продуктових запасів на всі випадки життя. Однак врахуйте, що швидше за все вам доведеться викласти кругленьку суму &8212; хороший холодильник цієї системи коштує досить дорого, а недорога модель навряд чи виявиться надійною.

Потрібно врахувати: такі холодильники вельми габаритні. Переконайтеся, що у вашому домі є місце. Крім того, вони споживають значно кількість енергії.

Холодильник Vestfrost VF 395-1 SBS

масштабна модель. Або два окремих гаджета. Вирішувати вам.

Модель від Вестфрост при досить стандартних характеристиках заслужила місце в нашому рейтингу. На відміну від більшості холодильників сайд-бай-сайд вона дає своєму покупцеві вибір: ви можете встановити агрегат як єдину конструкцію, а можете розділити холодильник і морозильну камеру і поставити їх так, як вам зручно.

Система розморожування комбінована: холодильна камера оснащена системою Ноу Фрост, а морозильник &8212; крапельний, тому розморожувати його доведеться вручну. Потужність заморожування & 8212; до 12 кілограм на добу, що для такого гіганта може здатися трохи замало. Температура підтримується при відключенні електрики до 10 годин.

До додаткових можливостей відносяться система суперзаморожування і індикатор температури, розташований на спеціальному дисплеї. Управління повністю електронне.

здається, тут поміститься все необхідне.

Відгуки відзначають надзвичайну тишу цієї моделі: його можна сміливо ставити навіть в спальні. Правда, незрозуміло навіщо. Але є нюанс: якщо холодильник заповнений, він починає гудіти.

Габарити вражають: 120x63x186.8 сантиметрів. При цьому місткість їм не поступається. Загальний обсяг 618 літрів. З них 313 припадає на холодильне відділення, а 265 літрів &8212; на морозильник. Цього достатньо навіть для найбільшої родини.

Полиці виготовлені з обробленого антибактеріальним покриттям скла. Дверцята оснащені системою захисту від дітей. Крім того, індикатор відкриття спрацює, якщо дверцята відкриті більше десяти секунд.

За всі ці опції вам доведеться заплатити в районі 106 тисяч рублів.

З повним списком характеристик ви можете ознайомитися в доданому скріншоті (використані матеріали Яндекс.Маркет):

Найкорисніший, на наш погляд, відгук:

Холодильник Liebherr SBS 7212

солідна модель для великої родини.

Цей холодильник Вам обійдеться трохи дешевше &8212; 101 тисяча рублів. За характеристиками він не поступається &8212; хіба що відсутня опція роздільної установки.

Габарити & 8212; 121x63x185.2 сантиметрів. Загальний обсяг агрегату & 8212; 651 літр: 390 літрів на холодильне відділення, 261 припадає на морозилку.

Цікава система індикації: якщо температура підвищується, холодильник сигналізує про це світловими і звуковими сигналами. Це досить зручно, однак навряд чи вам знадобиться &8212; в автономному режимі холод підтримується до 43 годин. Однозначний рекорд серед холодильників.

розташування полиць зручне і функціональне.

Швидкість заморозки &8212; до 20 кілограм продуктів на добу. При цьому в холодильному відділенні працює система НоуФрост, а ось морозильник крапельний і його доведеться розморожувати вручну.

До додаткових бонусів однозначно відносяться системи суперзаморожування і суперохолодження (швидке охолодження поміщених в холодильник продуктів), індикація відкриття дверей.

Полиці виготовлені з ударостійкого скла. Такий холодильник & 8212; чудовий вибір для великої родини.

З повним списком характеристик ви можете ознайомитися в доданому скріншоті (використані матеріали Яндекс.Маркет):

Найкорисніший, на наш погляд, відгук:

Холодильник LG GC - B247 JEUV

Дизайн досить стильний.

Сама бюджетна модель в ряду холодильників сайд-бай-сайд обійдеться вам всього в 72 тисячі рублів.

На відміну від двох попередніх, і в холодильнику, і в морозилці працює система НоуФрост &8212; це означає, що розморожувати морозильне відділення вам не доведеться.Габарити такого агрегату &8212; 91.2&215;71.7&215;179 сантиметрів. Загальний обсяг &8212; 613 літрів, 394 на холодильник і 219 на морозильну камеру. Найцікавішою опцією нам здалося наявність зони свіжості, сухою і вологою окремо для різних типів продуктів.

Крім того, прилад оснащений опціями швидкої заморозки, швидкого охолодження, індикатором відкриття дверей і системою захисту від дітей. Управління повністю електронне, за допомогою спеціального дисплея. Окремі дисплеї, що відображають рівень поточної температури розміщені як всередині, так зовні агрегату.

вам буде важко заповнити його.

З усіх представлених тут агрегатів цей вважається самим тихим &8212; його рівень шуму всього 41 дБ. Потужність заморожування & 8212; до 12 кілограм продуктів на добу, а в автономному режимі він витримує до 15 годин роботи.

Полиці виготовлені з ударостійкого скла, обробленого спеціальним антибактеріальним складом.

Ця модель &8212; однозначний фаворит цього розділу нашого рейтингу. Сміливо рекомендуємо до покупки!

З повним списком характеристик ви можете ознайомитися в доданому скріншоті (використані матеріали Яндекс.Маркет):

Найкорисніший, на наш погляд, відгук:

Сподіваємося, наш рейтинг допоможе вам визначитися з вибором відповідного холодильника для вашого будинку і сім'ї!

Зараз читають
Кухня в брежневке: реальні фото приклади, особливості дизайну
Кухня в брежневке: реальні фото приклади, особливості дизайну
Кухня в брежневке. Особливості дизайну. Розташування холодильника і газо ...
Короткі штори для кухні: переваги, різновиди, 45 фото
Короткі штори для кухні: переваги, різновиди, 45 фото
Нюанси вибору або на що звернути увагу при виборі коротких штори для кух ...
Новое youtube видео